Pagini

26 ianuarie 2012

Suvorov posibil sa-si continue cariera intr-un club din Premiera spaniola

Cel mai bun jucator al anului 2011 din Moldova, Alexandru Suvorov isi poate schimba campionatul polonez pe cel spaniol. Aceasta informatie, Suvorov a dezlantuit in emisiunea de astazi "Fotbal cu Dumitru Antoceanu" ca are o oferta din campionatul spaniol. Acum el este in convorbiri cu aceasta echipa si cel mai probabil ca va semna un contratc cu ea. Insa, polonezii de la Cracovia nu-l doresc sa-l lese sa plece.



Pentru polonezi transferul lui Alexandru Suvorov a devenit cel mai valoros din istoria clubului, atunci echipa a platit o suma de 300.000 de euro. Suvorov nu a declarat pe ce loc se afla echipa, dar a precizat ca in prezent se afla in mijlocul clasamentului din Premiera spaniola. Daca, contractul dintre clubul spaniol si jucatorul moldovean va fi semnat, spaniolii ar trebui sa achite nu mai putin de 1,5 milioane de euro.
Cel mai valoros jucator pina in prezent este Alexandru Epureanu de la Dinamo Moscova.

2 comentarii:

  1. Pacat ca nu a spus ce echipa il vrea. Oricum, nu cred ca e vorba de o echipa de top, suntem prea mici pentru ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca a spus ca e o echipa din mijlocul clasamentului e bine pentru el. Asa imi pare mie. Campionatul spaniol cu mult mai puternic decit cel polonez) Da aceea ca nu a spus ce echipa se intereseaza de el, e pacat, chiar ma pus pe ginduri!

    RăspundețiȘtergere

Statistica

free counters