Pagini

5 ianuarie 2012

Balint doreste sa revina in Moldova. Zimbru sau Sheriff ?!

G.Balint-fost selectioner a Moldovei
Fostul selectioner al nationalei Moldovei, Gabi Balint, isi doreste foarte mult si nu exclude revenirea sa in Moldova. Tehnicianul roman a declarat unui post de televiziune din Moldova prin telefon, ca nu este importiva sa antreneze Sheriff Tiraspol sau Zimbru Chisinau.



Va propunem spusele tehnicianului roman:
"La Sheriff sau la Zimbru poate chiar la o alta echipa din Moldova voi merge cu mare drag, daca e o echipa care isi propune obiective bune si are conditii!"
Balint spune ca, deocamdata, are doua oferte:
"Sint discutii cu cluburi din Romania si mai este vorba despre o oferte din Arabia. Doresc tare sa antrenez si sa fiu in circuit. O sa accept orice oferta, dar mai intii o s-o analizez!"

In sezonul 2002-2003 Gabi Balint a mai antrenat o echipa din Moldova. Este vorba despre Sheriff Tiraspol. Cu tehnicianul roman pe banca, tiraspolenii au castigat titlul de campioni si Cupa CSI.
Gabi Balint a parasit postul de selectioner al Moldovei la sfirsitul anului 2011, cind i-a expirat contractul cu federatia moldoveneasca de fotbal. Potrivit presei din Romania, antrenorul a avut un salariu lunar in valoare de 15 mii de euro.

2 comentarii:

Statistica

free counters