Pagini

31 ianuarie 2012

EXCLUSIV: Interviu acordat de Daniel Balasa direct din Turcia

Interviu in EXCLUSIVITATE doar pe blog-ul ashambra@blogspot.com. Interviu acordat de iubitul fanilor "galben-verzilor", Daniel Balasa. Acum Balasa cu echipa sa, Zimbru se afla in cantonament, in Turcia, unde urmeaza sa treaca un stagiu de pregatire pentru a doua parte a campionatului Republicii Moldova. El ne-a povestit despre situatia in echipa, cum au ajuns in Turcia, ce vreme este, a analizat prima parte a campionatului si i-a transmis un mesaj fanilor Zimbrului. Citeste interviul in continuare...



-Salut, Dane!
-Salut!
-Cum ati ajuns? Cum este atmosfera pe insulele Bosforului? 
-Am ajuns cu bine. 
-Se simte mare diferenta dintre gerurile din Moldova si caldura din Turcia? Ce temperatura este?
-Principal ca este cald. Diferena se simte, acum sint +14 grade.
-In ce hotel vati cazat? 
-Ne-am cazat intr-un hotel cu toate conditiile necesare.
-Cum apreciezi lucrul antrenorului principal Sergiu Stroenco si a staffului-tehnic in prima parte a camponatului?
-Antrenorul si tot stafful isi fac foarte bine treaba si au facut-o si in prima parte a campoionatului. Acum totul depinde de noi, daca dorim sa avem cele mai bune rezultate.

-Nu de mult ati ajuns in Turcia, citeva zile in urma, ati inceput sa lucrati in tempou standart sau inca nu va-ti dezghetat de frigul din Chisinau si stafful-tehnic va mai lasa sa va mai leneveti?
-De a doua zi am inceput in forta cu 2 antrenamente si deacuma ne-am dezmortit de gerul din Chisinau.
-Echipa se afla pe locul 3 si este o mare distanta de la liderele clasamentului Dacia si Sheriff. Crezi ca o sa puteti micsora aceasta distanta si o sa va bateti cel putin pentu locul 2?
- Asa este intradevar, o mare distanta intre noi  locul 3, si primele 2 clasate din pacate pentru noi, dar nimic nu e imposibil si poate reusim sa-i prindem din urma. 
-Multi vin cu aceasta intrebare la tine. Esti in relatii foarte bune cu suporterii "galben-verzilor", ce ai putea transmite baietilor din peluza "galben-verde"?
-Suporterilor, le multumesc pentru devotament si ii rog ca de fiecare data sa ne fie alaturi pentru ca, fara ei, Zimbru nu ar arata la fel! 
-Mersi pentru timpul acordat. La revedere si succes cit tie cit si echipei.
-Multumesc si eu,o zi buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters