Pagini

12 ianuarie 2012

Victorie linistita pentru "lei" in fata Mordoviei si o remiza pentru "militari" cu Racing

Doua echipe moldovenesti aflate acuma in contonament, dupa primele amicale in care au suferit infringeri, revin in forta!
FC Costuleni a obtinut o victorie linistita in cel de-al doilea meci petrecut in Antalya. Cu scorul de 1-0,  leii s-au impus in fata gruparii din liga secunda ruseasca-Mordovia.
Unicul gol al partidei a fost inscris in minutul 15 de catre fundasul bulgar Daniel Gramatikov, care recent a semnat un contract pe termen de 1 an. In prezent echipa din Rusia se afla pe locul doi in clasamentul ligii secunde.
Remarcam, ca Mordovia a jucat doua meciuri intr-o zi, al doilea fiind cu Costuleni. Dimineta, ei au jucat un meci de verificare contra echipei Zhetysu Kazahstan, cistigat cu 2:1. Urmatorul meci Costuleni il joaca contra titratei echipe germane FC Nürnberg.

Declaratiile antrenorului principal Velizar Popov dupa meci:
,,Baietii au jucat foarte bine si au respectat tactica de joc. Sunt foarte multumit de rezultat. si in aceasta partida au evoluat jucători aflati in probe”. ,In continuare vom juca cu echipe puternice pentru a acumula experienta. FC Mordovia este o echipa foarte buna si are toate sansele sa promoveze in prima liga valorica a Rusiei. În fata e meciul de vineri cu FC Nürnberg, o altă echipa cu renume. Urmeaza si alte meciuri de pregătire cu formatii la fel de renumite”

Lotul FC Costuleni, I-a repriza: Gheorghe Tonu, Ion Sandu, Daniel Gramatikov, Mihail Cabac, Stoyan Stefanov, Ngako Nyobu Kiki Joel, Kolev Delyan, Sergiu Mocanu, Veaceslav Sofroni, Ali Parhizi, Yakup Sertkaya.

Lotul FC Costuleni, a II-a repriza: Andrei Macoviciuc, Timur Vilcu, Petru Stinga, Marcel Resitca, Celik Hayrullah, Igor Morari, Victor Gonta, Maxim Soimu, Maxwell Chimezie Egwatu, Otavian Onofrei, Karima Abdul Sumaila.

A doua echipa din Moldova aflata in Turcia, CSCA Rapid, a remizat cu argentinienii de la Racing, scor 0-0.
Urmatorul meci militarii il joaca cu De Graafschap, pe 13.01.12.
Cu informatii si foto revenim mai tirziu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters