Pagini

13 ianuarie 2012

Rezultatele meciurilor echipelor aflate in Antalya(Video)

Rapid si Costuleni continua sa se antreneze si sa joaca meciurile de verificare in contanamentul din Turcia.
CSCA-Rapid Ghidighici a mai disputat un meci amical. Adversarul "militarilor" a fost o echipa olandeza, De Grafshaap. Meciul s-a incheiat cu victoria olandezilor, cu scorul de 0:2.
Ambele goluri au fost marcate in prima repriza.



Lotul de start CSCA Rapid:
Sergiu Diaconu, Ion Jardan, Vasile Rusu, Ivan Arabadji, Dumitru Bacal, Caraulan, Oleg Clonin, Igor Picuş, Alexandru Tofan, Boris, Andrei Bugneac.
Urmatorul meci "rapidistii" vor juca cu echipa kazaha, Zhetysu Futbol Klubu.
Video


FC Costuleni a jucat un meci de verificare cu una din cele mai titrate echipe din Bundesliga Germana, Nurnberg. Nemtii au obtinut o victorie sigura cu scorul de 5:0. In minutul 40 scorul era 0:0, dar timp de un sfert de ora Nurnberg a marcat de patru ori in poarta moldovenilor. Doua din cele cinci goluri au fost inscrise din lovitura de la unsprezece metri. De remarcat, ca nemtii au jucat cu 905 din lotul principal!

Lotul FC Costuleni, I-a repriza: Gheorghe Tonu, Mihail Cabac, Daniel Gramatikov, Ngako Nyobu Kiki Joel, Igor Morari, Ali Parhizi, Kolev Delian, Stoyan Stefanov, Veaceslav Sofroni, Yakup Sertkaya, Mosguere Jorge Rodriguez.

Lotul FC Costuleni, a II-a repriza: Andrei Macoviciuc, Petru Stinga, Marcel Resitca, Timur Vilcu, Igor Morari, Ngako Nyobu Kiki Joel, Victor Gonta, Maxim Soimu, Maxwell Chimezie Egwatu, Octavian Onofrei, Sail Monstapho.

Urmatorul meci de pregatire, FC Costuleni il va disputa in compania formatiei Karlsruher SC din liga a doua germana. Meciul este programat pentru data de 16 ianuarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters