Pagini

3 ianuarie 2012

FC Costuleni pleaca in Antalya cu echipamente noi!

Noul echipament al echipei FC Costuleni
In perioada 4-21 ianuarie, echipa FC Costuleni se va afla intr-un cantonament de pregatire in Antalya, Turcia.Pe linga un program de antrenament bine stabilit, FC Costuleni va disputa meciuri amicale cu mai multe echipe cu renume din marile campionate ale Europei. Cu care echipe si pe ce data se vor desfasura meciurile se va afla mai tirziu. In deplasare vor pleca 24 de fotbalisti si staff-ul tehnic, inclusiv si citiva jucatori care se afla in probe.



,,Scopul principal al cantonamentului este pregatirea echipei pentru a doua parte a campionatului. Dorim sa acumulam experienta si sa facem echipa mai unita. Este posibil ca la inceputul lunii februarie echipa sa mai faca un cantonament, a declarat presedintele FC Costuleni, Iurie Chirinciuc.
Totodata inainte de plecare in canonamentul din Antalya a fost prezentat si noul echipament al echipei.Fotbalistii echipei, dar si staff-ul tehnic au primit echipamente noi pentru uz cotidian si antrenamente, produse de firma spaniola, Joma.Vestimentatia primita include scurte, costume sportive, tricouri, sorti, ghetre si cusme. FC Costuleni evolueaza in echipament Joma din anul 2008. Culoarea de baza a echipamentului clubului este albastru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters