Pagini

7 ianuarie 2012

Stanislaus Bergheim-moldoveanul de la VfR Aalen!

FC Costuleni nu va juca meciul amical planificat cu echipa germana Mainz 05. Clubul din Bundesliga a expediat un fax in oficiul clubului moldovenesc, care anunta despre renuntul germanilor la cantonamentul turcesc din cauza conditiilor meteo nefavorabile.



,,Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, noi am renuntat la cantonamentul din Turcia si respectiv, nu vom putea disputa nici amicalul cu FC Costuleni. Ne pare rau pentru acest fapt”, se arata in scrisoarea din partea clubului FSV Mainz 05. In schimb, Costuleni se va intilni intr-un meci de verificare cu o alta echipa germana din a 3-a liga Germana, echipa VfR Aalen. Pentru a va informa despre aceasta echipa cautat ceva despre acest club. Am gasit lotul echipei in care se alfa un jucator moldovean, care are cetatenie dubla, Germana si Moldoveneasca. Stanislaus Bergheim este numele jucatorului nascut pe 18.08.1984 in orasul Krasnaja Gorka (aflat pe teritoriul Transnistriei), joaca pe pozitie de atacant, cariera de fotbalist a inceput-o in Germania in anul 2005, a evoluat la urmatoarele cluburi: FC Normannia Gmünd, Bonner SC, Karlsruher SC II, FC Heidenheim 1846 si VfR Aalen (toate din Germania). Formatia moldoveneasca FC Costuleni trebuie sa fie atenta la acest adversar, deoarece ieri clubul german a jucat primul sau amical din contonamentul turcesc impotriva echipei olandeze WKE Emmen din liga 3. VfR Aalen a zdrobit-o pe WKE Emmen cu scorul de 8-0, atacantul moldovean a jucat din primul 11 si a marcat golul cu numarul 3 in min.45.
Va prezint componenta echipei germane si marcatorii ei: 

VfR Aalen (prima echipa): Wehr - Schulz, Mössmer, Kister, Traut, Marz, Barg, Schiele (24. Neziri), Weiß, Sauter, Bergheim.
VfR Aalen (a doua echipa): Pless - Odabas (67.Borst), Herröder, Urban, Ruiz, Grech, Valentini, Haller, Dausch (87. Odabas), Lechleiter, Cidimar.

Marcatorii: 1:0 Marz (8.), 2:0 Sauter (22.), 3:0 Bergheim (45.), 4:0 Dausch (49.), 5:0 Dausch (51.), 6:0 Dausch (56.), 7:0 Haller (58.), 8:0 Cidimar (64.).

Rezumatul meciului dintre VfR Aalen - WKE Emmen 8-0:
http://www.vfr-aalen.de/unterseiten/video_anzeige.php?fileid=155

sursa: ashambra.blogspot.com in coloborare cu: http://moldofotball.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters