Pagini

25 ianuarie 2012

Barcelona 2-2 Real Madrid. El Clasico cum na-i mai vazut!

Barca a cistigat duelul cu Real Madrid si a iesit in semifinala a Cupei Spaniei. Real Madrid a avut cu mult mai multe ocazii, dar norocul le-a fost pe parte celor de la Barcelona. Greselile lui Pinto, dar si bara transversala i-a salvat pe catalani in prima repriza, si legea fotbalului i-a pedepsit pe galactici "Nu marchezi tu, marchez eu". Barca in ultimele 5 minute a primei parti a marcat 2 goluri. Ce putea sa se mai intimple?! Nimic!!!



Dar iata ca, Real a aratat cel mai frumos joc in era lui Mourinho contra Barcei. Jocul din finala Cupei Spaniei din anul trecut nici nu se i-a in considerare. Chiar daca nu au trecut in semifinala, madrilenii au facut aceea ce nu au facut in prima repriza. Au marcat 2 goluri in doar 5 minute. Aproximativ 20 minute mai aveau galacticii de a mai marca un gol si a iesi in runda urmatoare! Insa, norocul a fost pe parte celor din Catalunya. 2-2 si puntc. Scorul dupa doua meciuri 4-3 pentru Barca.
Meciul LIVE il puteati privi pe blog!


Goluri:
Barcelona - Pedro(43), Dani Alves(46)
Real Madrid - Ronaldo(68), Benzema(72)


Sergio Ramos -  eliminat(88)



2 comentarii:

  1. Hi to all, the contents present at this web page are really remarkable for people knowledge, well, keep up the good work fellows.
    my webpage > Inscriere in peste 2300 pagini - Promovare web

    RăspundețiȘtergere

Statistica

free counters