Pagini

25 ianuarie 2012

Moldova a cedat destoinic rusilor in sferturi, scor 1-2

Moldova a cedat destoinic selectionatei Ruse in sferturile de finala a Cupei CSI. Rusii au deschis scorul chiar in primele minute ale meciului. Aceasta ce mirosea a umileala, daca continuau in acelasi sens mai departe. In minutul 8 Bairamean a iesit unul la unu cu portarul triclorilor Denis Rusu si a lovit in coltul lung lasindu-l fara nici o sansa. Golul doi a venit doar in a doua repriza cind, Jestocov a intervenit spectaculos cu capul - 66 minuta. Insa, moldovenii nu i-au lasat pe rusi sa se plimbe in minutele ramase pe teren. In minutul 66, "zimbristul" Ion Prodan a marcat golul de onoare printr-o lovitura de cap. Interesant ca, selectionata Moldovei de tineret, la turneul de la Sankts-Petersburg a marcat trei goluri si toate trei au fost inscrise cu capul.




Marcatori: Bairamean, 8 - 1:0, Jestocov, 52 - 2:0, Prodan, 66 - 2:1.
Loturile selectionatelor:
Rusia: Zaitev, Sleacov, Cneazev, Cecerin, Jestocov, Bairamean, Vasiliev, Bibilov, Voinov (Burnas, 86), Delichin (Budanov, 60), Kuzimicev (Mahmudov, 46).
Rezerve: Kobozev, Kuleșa, Hodîrev.

Moldova: D. Rusu, Jardan, Prodan, Scripcenco, Matei (Leu, 58), Nicologlo, Platica, Zasavitchii, M. Antoniuc, Ginsari, C. Iavorschii (I. Dima, 58).
Rezerve: Dîmov, Golovco, Cociuc, Apostol.

Arbitru: V. Kazartev. Sankt-Peterburg, CS Peterburgskii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters